banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Gündüz gözüyle hırsızlık

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü(Hırsızlık Büro Amirliği) yapılan açıklamada; Hırsızlık Büro Amirliğine intikal eden olayda “İ.O isimli Şanlıurfalı vatandaşımız aracını park halinde bıraktığını, işlerini hallettikten  sonra aracın başına geldiğinde yeni almış olduğu LED televizyonu aracından çalındığını (Aracın bagaj kapağı kırılmak suretiyle) fark etmiştir.

İ.O 155 Polis İhbar Hattı arayarak aracından LED TV’nin çalındığı ihbarını vermiştir. Olay yerine gelen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çevrede yapmış oldukları MOBESE ve işyerindeki güvenlik kamerası incelemelerinde, vatandaşlar ile yapılan görüşmeler ile olayın Şüphelisinin eşgal bilgilerini tespit etmiştir.

Araştırmayı derinleştiren Polisler Hırsızlık suçundan kaydı olan  F.G isimli şahsı tespit ederek F.G’nin adresin tespitinden sonra ekiplerimizce yapılan operasyonla F.G evinde yakalanmış, çalmış olduğu LED TV’ye el konulmuştur. F.G çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevini gönderilmiş, çalınan LED TV ise İ.O isimli vatandaşımıza teslime edilerek mağduriyeti giderilmiştir” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.