banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

GÜNDEMİ SARSACAK ŞOK BİR SES KAYDI DAHA

JİTEMi ben kurdum diyen Emekli Albay Arif Doğanın konuşmasının yer aldığı şok Bir ses Kaydi daha ortaya Çıktı. Ses kaydında Hanefi Avcının JİTEMci oldugu İleri sürülüyor.

İnternette yayınlanan ve Doğana ait oldugu İleri sürülen ses Avcı, kuruluş aşamasından itibaren Hizbullahın içerisinde Türkçesi kaydına. Avcının alamiyorum Bir istihbaratçı oldugunu belirten Doğan, JİTEMe transfer ettik. Operatif olarak JİTEMe geçti. Çatışmaya falan giriyorduk. Arşivde vardir ifadelerini kullanıyor.

AVCI operatif JİTEMCİYDİ ...

Albay Doğan, Avcı Ile kurduğu bağlantıyı anlatırken dönemin MİT Bölge Başkanı Galip Tuğcu Ile aralarında geçen konuşmayı aktarıyor. Tuğcunun mükemmel Bir Insan oldugunu söyleyen Doğan, Söyle Devam ediyor:.. Bir Is getting beter Dedim Be ki Galip Bey vatan, bayrak, millet Elden gidiyor İstihbarat Canlı İnsan demektir Yani gezecek, görecek, yaşayacak, değerlendirecek, system belirleyecek okur emniyetin temsilcisi var. . Hanefi Avcı. Ben çağırırsam gelmez. Yüzmekten istihbaratçı, Hanefi Avcı. Çağırırım ONU. JİTEMe transfer ettik. operatif olarak JİTEMe geçti. Hic kimsenin de Akli ermiyordu. Çatışmaya falan da giriyorduk. Arşivde vardir o. Evet var Paylaşmak başkalarıyla da arşivi . Yok desek de var.

JİTEMden once, Jandarma İstihbarat Grup Komutanlığını kurduğunu söyleyen Doğan, Bir anısını Söyle anlatıyor: Bir duyum var JİTEM, Emniyet ve MİT oturuyoruz Lan bakıyorum bende, karşıda, öbür tarafta Ayni duyum demek ki, Bir ya ... üçümüze... satmış. Herkes birbirinden Elemani gizliyor.

Doğan, yaptıkları isi Askeri literatür içerisinde yapmadıklarını itiraf ediyor. Doğan Asker cephede aleni Savaşır. Biz Gizli savaşı yoruz. YAV kontrhizbul olarak kuruldu PKKya karsı. Hüseyin Velioğluydu başındaki. Hizbullahı biz kurduk. Hizbullahın değildi Paylaşmak başkalarıyla adi kontrhizbuldu. Hiçbiri Hizbullaha dönüştü. Emniyet operasyon Kavacıkta yaptı. Onu öldürüp atmışlar diye konuşuyor.

VELİ KÜÇÜKÜN ORTAĞIYDI

Doğan konuşmasının Bir bölümünde hakaretlerde bulunarak su ifadeleri kullanıyor:. İŞTE o sey vardi Ö ... Hasan vardi Milletvekili Oldu Ya simdi İstanbul Emniyet Müdürüydü O vali vardi Bir tane neydi Paylaşmak başkalarıyla adi Beraber istifa Edip ayrıldılar ya Veli Küçük.... ün guvenlik şirketinde Onlar ortaklardı.

Ayni TARİHTE BÖLGEDELER

Hanefi Avcı, Edirne 1. Ağır Ceza Mahkemesine verdigi 1984 Ile 1992 arasında Diyarbakır Emniyeti İstihbarat Müdürü olarak görev yapmak SUBE yap tığını söylemişti ifadede. Albay Arif Doğan da emniyete verdigi ifadede 1983te Jandarmada Jandarma İstihbarat Grup Komutanlığını kurarak 8 Yıl okur çalıştığını anlatmıştı.

Doğan Türkiye geneli Ile alakalı görev yapmak yaptığını ancak görev yapmak alanının Doğu ve Güneydoğu Anadolu oldugunu Dile getirmişti.
Habervaktim

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.