banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Gümüşhane'de mevsimin ilk karı tatil getirdi

Gümüşhane’de bugün sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Valilik tarafından yarın il genelindeki tüm okullar tatil edildi. Ayrıca, hamile ve engelli personele de idari izin verildi.

Yaklaşık bir haftadır tüm yurdu etkisi altın alan yağışlı havadan nasibini alamayan ve aşırı soğuk havaya maruz kalan Gümüşhane, bugün yoğun kar yağışının etkisi altına girdi.  Gün boyu devam eden yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Mevsimin ilk karı olması nedeni ile de vatandaşlar yağışı seyretmek ile yetindiler.

Yağışın devam ettiği kent merkezinin yansıra Kelkit, Köse ve Şiran ilçelerinde de etkili kar yağışının olduğu Gümüşhane’de Torul ve Kürtün’de hafif şekilde gerçekleştiği öğrenildi.

Sabah erken saatlerde başlayan yağış nedeniyle şimdilik il genelinde kapalı köy yolu bulunmazken, karayolları geçitlerinde tipiyle birlikte meydana gelen buzlanma nedeniyle sürücülerin zincir ve çekme halatı olmadan yola çıkmamaları istendi.  (Yusuf Bingöl- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.