banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Gül'ün film önerisi tartışma çıkardı...
Cumhurbaşkanı Gül İran seyahati önce twitter'dan film önerisinde bulundu

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül twitter'dan Türkiye'de henüz gösterime girmemiş Oscar'a 12 dalda aday gösterilen The King's Speech (Zoraki Kral) filmini eşiyle birlikte izlediğini ve çok beğendiğini yazdı. Ancak filmin Türkiye'de vizyona girmemiş olması ve ABD'de dahi DVD'sinin piyasaya çıkmamış olması Gül ve ailesinin 'korsan dvd' izlediği tartışmalarını da beraberinde getirdi.

25 Ocak'tan bu yana yoğun çalışma temposu nedeniyle twitter'a girmediğini açıklayan Gül'ün son tweetleri:

- Tüm vatandaşlarıma iyi haftalar diliyorum.

- Geçtiğimiz günlerde yoğun olduğumdan Twitter'a zaman ayıramadım. Değişik konularda sorular var. Bazı sorulara cevap vermek istiyorum.

- Mısır ile ilgili gerek içeriden gerekse dışarıdan çok fazla mesaj alıyorum. İlk açıklamamı olayların başladığı günlerde yapmıştım.

- Mısır'daki yeni gelişmelerle ilgili görüşlerimi İran seyahatine çıkmadan önce yarın havaalanında yapacağım basın toplantısında açıklayacağım

- Yeni sağlık düzenlemeleriyle ilgili çok sayıda mesaj var. Bunları okudum ve sorunları Sağlık Bakanı ile görüşeceğim.

- Geçen gün eşimle beraber evde The King's Speech filmini izledik. Gerçekten çok güzel bir film.

- Filmin çok konuşulacağını ve birçok ödül alacağını tahmin ediyorum.

- İran seyahatiyle ilgili mesajlar da var. İran komşumuz ve büyük bir ülke. Cumhurbaşkanları birçok defa Türkiye'ye geldi.

- Ben de komşuluğun gereği olan iade-i ziyarette bulunacağım. Ziyaret sonrasında gözlemlerimi sizlerle paylaşmayı ümit ediyorum.

- Zaman zaman Twitter aracılığıyla benden talep ve isteklerde bulunuyorsunuz.

- Taleplerinizi web sitemize yazarsanız daha kolay takip ederim. http://www.tccb.gov.tr/sayfa/iletisim/cumhurbaskanina_yazin/

ZORAKİ KRAL FİLMİ 18 ŞUBAT'TA VİZYONDA

18 Şubat'ta Türkiye'de gösterime girecek filmin konusu şöyle:

"Babası 5.George'un (Michael Gambon) ölümü ardından ve ağabeyi Edward'ın (Guy Pearce) Amerikalı Wallis Simpson'a olan skandal aşkı yüzünden tahttan feragat etmesi üzerine, Bertie (Colin Firth) istemeye istemeye Krallık görevini devralmak zorunda kalır...

Aile içinde "Bertie" adıyla bilinen Albert, çocukluğundan beri büyük zorluklar yaşadığı, alay konusu olduğu kekemeliği yüzünden Krallık görevinden, yapmak zorunda kalacağı konuşmalardan dehşete düşmektedir.

Savaşın eşiğinde olan ve acilen bir lidere ihtiyaçları olduğunu bilen eşi Elizabeth (Helena Bonham Carter) Kraliyet düzeninin zorunlu kurallarına aldırış bile etmeyen Avustralyalı çılgın konuşma terapisti Lionel Logue'u (Geoffrey Rush) takdim eder. Başta hiç uyuşamayan ikili daha sonra büyük bir aşama kaydedecektir.

Terapistin, ailesinin, hükümetin ve Winston Churchill'in (Timothy Spall) desteğiyle Kral kekemeliğinin üstesinden gelir ve radyodan bir konuşma yaparak ülkesindeki insanlara güven vererek, savaş için onları birleştirir..."



Kaynak : http://www.internethaber.com/gulun-film-onerisi-tartisma-yaratti-327761h.htm#ixzz1DpWzNB4V

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.