banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Öğrenci

Gültepe Anaokulu'ndan Suriyelilere yardım

Batman Merkez Gültepe Anaokulu, Batman’da ikamet eden Suriyeli sığınmacılara yardım elini uzattı. Toplanan çeşitli gıda ve giysiler ile çocuk bezleri, zor durumdaki ailelere ulaştırıldı.


Ülkelerinde yaşanan iç savaştan kaçarak Batman’a sığınan Suriyeliler zor koşullarda yaşamaya devam ederken, bazı duyarlı  vatandaşların  destekleriyle hayata tutunmaya çalışıyorlar.

Merkez Gültepe Okulu idareci, öğretmen ve velilerinin örnek davranış göstererek sağladığı çeşitli gıda, giyim ve çocuk bezi, battaniye ve yorganlardan oluşan yardımları, önceki gün Suriyeli ailelere ulaştırıldı. Gültepe Anaokulu öğretmenleri,  adresleri  tespit edilen yaklaşık 50 aileyi ziyaret ederek, yardımları elden teslim ettiler.

Gültepe  Anaokulu öğretmenleri konu ile ilgili yaptıkları açıklamada, “Velilerimize duyarlılıklarından ötürü teşekkür ediyoruz. Mağdur aileleri evlerinde ziyaret ederek sağladığımız yardımları teslim ettik. Çok zorlu koşullarda yaşam sürdürdüklerini gözlemledik. Aileleri ziyaretimizde durumlarına tanıklık ettiğimiz için, hem hüzünlendik, hem de bir nebze de olsa bütçelerine katkı sağlamaya vesile olduğumuz için sevindik. Tüm Batmanlıları kentimizde ikamet eden ve geçim sıkıntısı yaşayan Suriyeli sığınmacılara yardıma davet ediyoruz.” dediler.   (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.