banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Gülpınar ve Önen’den Kayral ailesine ziyaret

TBMM ve Yurtdışı görevlerinden fırsat buldukça seçim bölgeleri olan memleketleri Şanlıurfa’ya gelerek STK, oda, resmi kurumlar, parti teşkilatları, ev ve esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Kasım Gülpınar ve Abdülkadir Emin Önen, Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkan Vekili Ahmet Kayral’ın daveti üzerine, beraberlerinde Diyanet İşleri Başkanlığından Yaşar Berber, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Karaköprü Belediye Meclis üyesi Mehmet Nimetoğlu, Haliliye Belediye Meclis üyesi Halil Yetkin, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Zeki Kurt, Müslüm Yanmaz, AK Parti Siverek ilçe Başkanı İlhan Çelik, Müslüm Abacıoğlu, Münir Uludağ, Celal Uludağ ile birlikte Kayral ailesini ziyaret ettiler.
Ziyarette, özellikle gündemdeki olaylar, Suriyeli sığınmacılar, yaklaşan genel seçimler, AK Teşkilatlar ve AK Belediyelerin çalışmaları konusunda uzunca bir sohbet gerçekleştirildi.
Diyanet İşleri Başkanlığından Yaşar Berber hoca da, ülke genelinde ve yurt dışı gezilerinde yaptıkları araştırmaları yazdığı kitaplara taşıdığını, herkesin bilmesi gereken ve çok basit gibi bilinen bazı konuların çok dikkatli incelenerek gerekli tedbirlerin alınması gerektiğine inandığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.