banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Gülen terör örgütüne operasyon başladı


Gülen terör örgütü üyelerine operasyon başladı. Örgütün medya ayağında görev alan tetikçileri bir bir gözaltına alınıyor

Dışişleri Bakanlığı'nda yapılan güvenlik toplantısını illegal bir şekilde dinleyerek hain yüzlerini gösteren Gülen terör örgütüne operasyon başladı. Ülke sırlarını dünya kamuoyuna ifşa eden Gülen örgütünün medya ayağındaki isimleri bir bir gözaltına alınıyor.

AYTAÇ, BARANSU VE OPÇİN GÖZALTINDA
Dışişleri Bakanlığında yapılan güvenlik toplantısının illegal dinlenmesinden, daha önce yaptığı bir televizyon programında haberi olduğu intibası uyandıran Gülen terör örgütü üyesi Önder Aytaç Ankara'da gözaltına alındı. Yurtdışına kaçmak için valizlerini toplayan Gülen örgütü üyelerine operasyonlar art arda gedi. Örgütün medyadaki tetikçileri olan Önder Aytaç'ın yanı sıra, Mehmet Baransu ve Tuncay Opçin de gözaltına alındı

EMRE USLU KAÇTI İDDİASI
Hakkında yakalama kararı bulunduğu söylenen bir diğer gazeteci ise Emre Uslu. Uslu gözaltına alınacağı haberlerini öğrendiği ve bu yüzden yurtdışına kaçtığı iddia edildi.

VATANA İHANETTEN YARGILANACAKLAR
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Suriye ile ilgili güvenlik toplantısını dinleyen Gülen örgütüne karşı sert konuşmuştu. Erdoğan, Van ve Diyarbakır mitinglerinde, "Pensilvanya'daki ihanet içinde. Bu yapılan dinleme ahlaksızlıktır, adiliktir, ahlaksızlıktır, namussuzluktur. İnlerine gireceğiz, inlerine. Bu kadar önemli bir görüşmeyi sen kime servis ediyorsun" demişti ve Gülen örgütü uzantılarının casusluk ve vatana ihanetten yargılanacaklarını söylemişti.

TAKVİM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.