banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Gül Köşk'te BDP'lilere ne dedi?
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'ndeki 29 Ekim Resepsiyonu'na katılan BDP'li milletvekillerine, açılık grevlerinin bitirilmesi konusunda kritik bir çağrıda bulundu.
Açlık grevinin bitirilmesi konusunda BDP'lilerin devreye girmesini talep eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "İçinden çıkılmaz bir sokağa girmeyelim" dedi.
İlklerin yaşandığı 29 Ekim Resepsiyonu'nda BDP'yi Hasip Kaplan, Sırrı Sakık ve Mardin Bağımsız Milletvekili Ahmet Türk temsil etti.
Konuklarla özel olarak ilgilenen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, BDP'lileler Resepsiyon Salonu'nda kısa bir sohbet gerçekleştirdi.
Daha önce gazetecilere yaptığı açıklamada cezaevlerinde açlık grevinde olanlara bu işe son verme çağrısında bulunan Cumhurbaşkanı Gül, açlık grevinin bitirilmesi konusunda BDP'li milletvekillerine "devreye girin" talebinde bulundu.
Cumhurbaşkanı Gül, BDP'li Hasip Kaplan, Sırrı Sakık ve Ahmet Türk'la yaptığı kısa sohbette onlara şu mesajı verdi: "İçinden çıkılmaz sokağa girmeyelim..."
KAYNAK: AKTİFHABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.