banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

GSİM'den GAZZE'YE YARDIM KAMPANYASI



Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İsrail’in Gazze’de başlattığı askeri harekatta can ve mal kaybına uğrayan Filistin halkının sıkıntılarının hafifletilmesine katkıda bulunmak amacıyla yardım kampanyası başlattı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız Gazze’de yaşanan olayların bir an önce bitmesini gerektiğini söyleyerek, '' İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırılar sonucu ilaç ve gıda ihtiyacı doğdu. Bizler de orada mağdur kalan Müslüman kardeşlerimizin içerisinde bulunduğu olumsuz duruma göz yumamazdık. Bunun için Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Gazze'deki Müslümanların ihtiyaçlarını bir nebzede olsa karşılamak için yardım kampanyası başlattık. Burdan bütün Şanlıurfalı hemşehrilerimizi bu duruma duyarsız kalmamalarını istiyorum. Gelin hep beraber Gazze'deki kardeşlerimize destek verelim." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.