banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Sanlıurfa Başbakan

Gören göz cihaz dağıtımı gerçekleştirildi

Şanlıurfa’da görme engelli vatandaşlar için gören göz cihaz dağıtımı yapıldı. 2014 yılının başında başlayan cihaz dağıtımı şuana kadar 320 gören göz cihaz dağıtımı gerçekleştirildi. Yılsonu itibarı ile toplamda 340 adet cihaz dağıtılacak.
Valilik konferans salonunda dağıtım gerçekleştirilen törende bir açıklamaya yapan Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, Türkiye geneli 19 pilot ilden bir tanesinin de Şanlıurfa olduğunu ve 2014 yılı itibarı ile 340 adet cihaz dağıtacaklarını söyledi.
Şuana kadar 320 adet cihaz dağıttıklarını belirten Demirkol, bu sayının yılsonu itibarı ile 340’a yükseleceğini ifade etti. Demirkol, ”Sizlerin önünüzdeki engelleri kaldırmak için, sizlerin hayırlı duasını almak için gece gündüz çalışıyoruz. Engelli, engelsiz her ne olursa olsun önce insan dedik. İnsanların en iyi şekilde yaşaması için çalıştık. Bizim burada olma sebebimiz görme engelli vatandaşlarımıza gören göz cihazı dağıtımını yapmaktır. Bu proje 19 ilde yaygınlaştırılmaya başlandı. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.