banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Gölbaşı Göksu köprüsü güçlendiriliyor

Günde binlerce aracın geçtiği Göksu Köprüsünde, Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü tarafından güçlendirme ve tahkimat çalışmalarına başlandı.

Çalışmalar hakkında incelemelerde bulunmak için   gelen Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Göksu Köprüsünün ihalesinin yapılarak çalışmalara başlandığını belirtti.

Kışın su akışının hızlı olması ve köprü ayaklarında meydana gelen aşırı aşınma nedeniyle, güçlendirme çalışmalarına başlandığını ifade eden Vali Demirtaş, “Göksu köprüsü taş ve tahkimat ile güçlendirilecek. Köprüye, ayaklarında oluşabilecek bir zararın önüne geçilmesi için betonarme ile güçlendirme yapılacaktır. Yapılacak çalışma ile köprüye herhangi bir zarar gelmesi engellenmiş olacaktır. Güçlendirme ve tahkimat çalışmalarına başlanan köprüde çalışmalar seri bir şekilde devam etmekte olup, yaklaşık yüzde 70 oranında fiziki gerçekleşme sağlanmıştır.” dedi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.