banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Gökçek'ten inanılmaz bir iddia daha!

Gökçek, 5 gün sonra yapılacak yerel seçimler öncesi olası suikast ihtimalleri hakkında oldukça önemli açıklamalarda bulundu.

"AK PARTİ VE ERDOĞAN DİMDİK AYAKTA KALACAK"

AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'ın bu seçimlerden sonra dimdik ayakta kalacağını belirten Gökçek, bunun önlenmesi içinse bazı beynelminel güçlerin devreye girebileceğini iddia etti.

Başbakan Erdoğan ve kendisinin her zaman suikast için hedefte olduklarını dile getiren Gökçek, çok konuşulacak iddiasını şöyle aktardı:

"KILIÇDAROĞLU, BAHÇELİ YA DA SARIGÜL'E SUİKAST YAPILABİLİR"

"Allah korusun, muhalefet partilerinin lider konumundaki şahıslarına suikast yapılmasından korkuyoruz. Kılıçdaroğlu'na, Bahçeli'ye, Mansur Yavaş'a veya İstanbul'da Mustafa Sarıgül'e olmasından korkuyorum. Bu kadar açık ve net söylüyorum. Bir siyasi suikast yapılacak Türkiye'yi kaos ortamına sürüklemek isteyecekler."

MELİH GÖKÇEK ÇAĞRIDA BULUNDU

Bu konuda ciddi endişelerinin olduğunu sözlerine ekleyen Gökçek, bir çağrıda bulunmayı da ihmal etmedi:

"Hem güvenlik güçleri hem de bu insanların etrafındaki korumalarından seçime kadar dikkatli olmaları konusunda istirham ediyorum. Çünkü bu bir alçaklıktır ve anarşist getirir. Bu demokrasinin dibine dinamit koymaktır"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.