banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Gök: Seçim sonuçları bölgeye huzur getirsin

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Aydın Gök, Gültepe İlkokuluna giderek oyunu kullandı. Gök’e HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve partililer eşlik etti.

Oy kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Gök, “Devletler, yönetimler, iktidarlar, siyaset ve siyasetçiler hep halka hizmet için vardır. Vazifeleri halka adaleti, huzuru ve saadeti sağlamaktır. Bizim de 1 Kasım seçimleri için temennimiz odur ki, huzurun olmadığı bölgemizde kaosun devam ettiği ve halkın topyekûn muzdarip olduğu bu günlerin bitmesidir.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Kültür İlkokulunda oy kullanan Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, “Mecliste sorun olacak bir tablodan ziyade sorunları çözecek halkın kalkınmasına derman olacak bir tablonun olması umudun ve beklentisiyle 1 Kasım seçimleri halkımıza hayırlar getirmesi diliyoruz.” dedi. (M. Sait Çelik - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.