banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası ilçe

Göçerler Paneline Damgasını Vurdu

Bugün Şanlıurfa Şair Nabi Kültür Merkezinde "Karacadağ Göçer Sorunlarında Gelinen Nokta" adıyla göçerlerin sorunlarınun konuşulduğu bir panel düzenlendi.

Oturumun Başkanlığını Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesinden Prof. Dr. Mehmet Ali ÇULLU'nun yaptığı, Çevre ve Yapı İşleri Genel Müdürlüğü Gen. Md. Yrd. İbrahim ÜNVER, Çevre ve Yapı İşleri Genel Müdürlüğü İskan Dairesi Bşk., Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesinden üretim görevlisi Doç. Dr. Şükrü GÜRLER ve Güneydoğum Derneğinden Nihat Eri'nin konuşmacı olarak katıldığı panelde söz alan Göçer Temsilcisi Eyüp AĞAN'ın, "Hani yerel yetkililer, hani Belediye Başkanları, Hani bu şehrin valisi? biz kilometrelerece öteden gelip burada kendimiz söyliyor, kendimiz dinliyoruz. bunun için sorunlarımız da çözülmüyor" şekilndeki sözleri panele damgasını vurdu.

Haber:Mustafa Akkuş www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.