banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Giresun'da çöp sorunu bitiyor

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu tarafından yapılan yazılı açıklamada, Giresun’un en büyük sorunlarından olan  ‘Deniz kenarına çöp dökülmesi’uygulamasının, 6,5 yıllık çalışma sonunda, 16.12.2015 tarihinden itibaren sona erdiği belirtildi.

Belediye Başkanı Aksu açıklamasında 50 yıllık bir soruna çözüm bulduklarına dikkat çekerek, “Çalışmamıza 6,5 yıl önce Katı Atık Birliği’nin kurulmasıyla başladık. Çok uzun bir süreç oldu ama bugün verdiğimiz sözü tutmanın, başarmış olmanın mutluluğu içerisindeyiz.” dedi.

Aksu, açıklamanın devamında, kurulan tesislere çöp taşıma masraflarının bir bölümünün vatandaşa yansıtılacağını belirterek,  Belediye olarak bu konuda en asgari tarifeyi uygulayacaklarını sözlerine ekledi. (Hakkı Yavuz - İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.