banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Geylani Kur'an Kursundan 10 Hafız'a İcazet

Ankara, Konya, Nevşehir ve Aksaray’ın çeşitli bölgelerinden gelerek Geylani Kur’an Kursu’nda Hafızlık eğitimi alan 10 öğrenci Ulu Cami’ de birçok misafir ve vatandaşın katılımıyla düzenlenen törende icazetlerini aldılar.


 

Tören Aksaray İl Müftüsü Bekir Yüce’ nin yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Yüce yaptığı konuşmada, ” Hafızların Kur’an okuduğu mekanlar, Allah’ ın rahmeti altındadır. İşte bu hafızlarımız  da bizim manevi sigortalarımızdır. Geylani Kur’an Kursu  da yıllardan beri birçok hafızı yetiştiren güzide yerlerden bir tanesidir. Bu hafızlarımızın yetişmesinde emeği geçen Kurs yetkilileri ve Hocaların hepsine teşekkür ediyorum.” dedi.


İl Müftüsü Bekir Yüce’ nin yaptığı konuşmanın ardından Geylani  Kur’an Kursu küçük öğrencileri çeşitli İlahiler seslendirdi.

 

Kur’an tilavetlerinin de yapıldığı programda, kılınan öğle namazının ardından Hafızlar için  icazet  merasimi düzenlendi. Öğrencilere diplomaları takdim edilirken, ismini vermeyen iki vatandaş da Hafızlara çeyrek altın hediye ettiler. Ayrıca Hafızların yetişmesinde emeği geçen hocalara da hediyeler verildi. Tören Kurs yetkilileri, Hafızlar ve misafirlerin hatıra fotoğrafı çekinmeleriyle son buldu.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.