banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar Mardin'de cenaze törenine katıldı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, berberindeki 2. Ordu Komutan Orgeneral Adem Hududi, 25. Türk Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Recep Bülent Bostanoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi ile birlikte Mardin’e geldi.

Genelkurmay Başkanı Akar Mardin’de ziyareti ile ilgili yapılan açıklamada, "Yapılan görüşmelerde Orgeneral Akar tarafından, daha önce icra edilen operasyonlarda olduğu gibi bundan sonra da sivil halkın zarar görmemesi için azami gayretin gösterileceği, milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması için teröristlere karşı büyük bir cesaret ve özveri ile yürütülen mücadelenin kamu güvenliği tesis edilene kadar azim ve kararlılıkla devam edeceği vurgulanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlar sırasından dün hayatlarını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Yıldırım Oflaz, Uzman Onbaşı Ulaş Açıkgöz ve Astsubay Başçavuş Gökhan Bakır için 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nda düzenlenen cenaze törenine katılan Genelkurmay Başkanı Akar, törenin ardından buradan ayrıldı. (M. Salih Keskin – İLKHA)

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.