banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Genelkurmay Başkanı Akar Şırnak'ta

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, bazı temaslarda bulunmak ve birlikleri denetlemek için Şırnak’a geldi.

Orgeneral Akar’ın yanı sıra Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Zeki Çolak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’na geldi.

Orgeneral Akar ve beraberindekileri burada Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Emniyet Müdürü Celal Sel ve 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Abdullah Baysar ve diğer yetkililer karşıladı.

Komuta kademesi, Şırnak’ta geçen gün hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Serkan Has’ın cenaze törenine katıldıktan sonra karargâha geçti.

Genelkurmay Başkanı Akar ve beraberindeki komutanlar, Şırnak’ın Cizre ve Silopi ilçelerinde yapılan operasyonlarla ilgili bilgi aldı. Brifingin ardından Tümen Komutanlığından ayrılan Orgeneral Akar ve beraberindekiler daha sonra birliklerde denetlemelerde bulunacak.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.