banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Genel Sekreter Barcın istifa etti

Mardin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Tunga Barcın, yürüttüğüm Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği görevinden kendi isteğimle ayrıldığını açıkladı.

Barcın gazetecilere gönderdiği veda mektubunda, 23 Mart 2015 tarihinde Mardin Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’ne atandığını hatırlatarak “Göreve başladığım günden itibaren çalışma arkadaşlarımla birlikte Mardin halkına hizmet için büyük bir aşk ve şevkle çalıştık.” dedi.

Barcın, “Bu süreçte 300 yataklı Mardin Devlet Hastanesi ve 150 yataklı Nusaybin Devlet Hastanesini yeni hizmet binalarına taşıdık. Aynı zamanda büyük bir umut ve heyecanla beklenen, koroner anjio merkezini Mardin devlet hastanesinde kurduk ve hastalarımızın tedavisini yeni Mardin devlet hastanesinde yapmaya başladık. Yine bu süreçte, diğer hastanelerimizde halkımızın daha nitelikli hizmet almaları için tıbbi cihaz ve fiziki alanlarda iyileştirmeler yaptık. Atandığım bu kutsal görevi her zaman büyük bir onur ve şeref ile yürüttüm. Hiç bir zaman yanlış bir eylem ve düşüncenin içerisinde yer almadım. Yürüttüğüm Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği görevimden kendi isteğimle ayrılıyorum.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.