banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Urfa Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray

Genel Seçim Tarihi Belli Oldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında dün yapılan Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında genel seçimin tarihi belirlendi. İşte genel seçimlerin yapılacağı tarih...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği TOBBun Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurasında konuşan Başbakan Erdoğan, 2011 seçimlerini Haziran ayının ikinci haftasında yapmayı düşündüklerini belirtti.

12 HAZİRANA DENK GELİYOR

Haziran ayının ikinci haftasının pazar günü ise 12 Hazirana denk geliyor.

Dün yapılan Ak Parti MYK toplantısında da seçimlerin 12 Haziranda yapılması yönünde karar alındığı ve YSKya başvurulacağı duyurulmuşu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ayrıca YÖKün reforme edilmeye şiddetle ihtiyacı olduğunu da belirterek 2011 seçimlerinden sonra bunun reform edilmesini rahatlıkla gerçekleştirebiliriz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.