banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Gençlik merkezinden cami cemaatine çikolata ikramı

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın  temasını “Cami ve Gençlik” olarak belirlediği ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’  kapsamında, Yenişehir Gençlik Merkezi (YGM) tarafından cami  cemaatine lokum ve çikolata  ikramında bulunuldu.

Yenişehir Gençlik Merkezi (YGM),  bir hafta boyunca  Din ve ahlak konularında  sohbetler yaparak, gençlerle birlikte camileri ziyaret ederek cami cemaatine,  rulo şeklinde  hazırladığı ayet ve hadislerin  yanında lokum ve çikolata ikramında bulundu.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli, “Bizim için mutlak uğrak yeri olan camilerimize, gençlerimizi  getirebilmek adına,  hafta boyunca yaptığımız etkinliklere, bu gün de bir yenisini ekledik. ‘Cami ve Gençlik’ temalı ‘Camiler ve Din Görevliler Haftası’nı  bu vesile ile kutlamış olduk.” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise, “Gençlerimize  hafta boyunca dinimiz ve camilerimiz anlatıldı. Gençliğin camiye kazandırılması yönünde yapılan etkinlikler devam edecek.” şeklinde  konuştu. 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.