banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat Pamuk (Kütlü) Pakistan MİLGEM Korvet Projesi MİLGEM Korvet Projesi

Gençlere spor alanları hazırlanıyor VİDEO


Akpınar Dere Islahının hemen ardından yürütülen ve 3 etap şeklindeki peyzaj çalışmalarının 1. ve 2.aşamalarını bitirerek vatandaşların hizmetine sunan Karaköprü Belediyesi, 3.etapta yapılan çalışmaları da hızlı bir şekilde sürdürerek kısa bir sürede bitirmeyi hedefliyor.
İçerisinde birçok sosyal ve sporsal donatıları barındıran projede semt sahaları, çocuk oyun gurupları, yürüyüş alanları, basketbol, futbol ve tenis gibi içeriği zengin ve dop dolu bir projedir.

İnşaat aşamasında olan ve yaklaşık 2 ay sonra tamamlanacak olan Akpınar Deresinin 3.etap çalışmalarını inceleyen Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, şunları söyledi; “370 dönümlük Akpınar Dere peyzaj çalışmasında çocuklarımızın, gençlerimizin spor yapmaları için biz bu alanlara sosyal donatılarda atıyoruz. Bunlardan bir tanesi de semt sahalarıdır hem futbol, basketbol ve tenis anlamında yapmış olduğumuz sahalar inşaat aşamasındadır. Akpınar Deresinin 1. Etabındaki çalışmalar bitmiş durumda 2. Etapta bitti, gençlerimiz ve çocuklarımızın kullanımına açıldı. Şimdi 3. etap olan son etaptayız burada da inşaat anlamında çalışmalar son sürat devam ediyor. İnanıyorum ki bu semt sahaları çocuklarımızın sağlığı açısından spor açısından çok önemli kazanımlar verecektir. Bunlarla birlikte tabiî ki çocuk oyun merkezleri ve spor alanları, yürüyüş alanları bulunmakta buda vatandaşımızın sağlığına da hizmet edecektir. Bu çalışma yaklaşık 2 ay sonra tamamlanacak yeşil alanı ile ekim ayı içerisinde de ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları, çimlendirme çalışmaları başlayacak ben tekrar Park ve Bahçeler Müdürlüğümü ve burada görev alan sahadaki teknik arkadaşlara mühendislere ve işçisinden tüm çalışanına kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.