banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi ak parti Urfa İbrahim Tatlıses Sanlıurfa Haber

GENÇLERDEN BAŞKAN EKİNCİ’YE TEŞEKKÜR

Eğitime en çok önem veren ilçelerden biri olan Eyyübiye Belediyesi’nde gençlere yönelik yapılan gençlik merkezlerinde ve Millet Kıraathanesi Kitap Otağı’nda yüzlerce öğrenci okuldan kalan boş zamanlarında kitap okuyup ders çalışıyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, seçildiği günden bu yana eğitime ve gençlere yönelik yaptığı çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. İlçe de hizmete açtığı merkezlerle gençliği okumaya, spora ve bilgi öğrenimine sevk eden Başkan Ekinci, bu alanda birçok projeye de imza attı.  Eğitime en çok önem veren ilçelerden biri olan Eyyübiye Belediyesi’nde gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalması için birçok proje hayata geçirilirken okuma oranının artırılmasına da büyük katkı sağlıyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin ilçede yaptırdığı gençlik merkezlerinde ve kültür merkezlerinde gençler boş vakitlerini değerlendirip kitap okuyor.

 Türkiye’de en genç nüfusa sahip olan Eyyübiye Belediyesi’nde bulunan Millet Kıraathanesi Kitap Otağı’nda, Batıkent Mahallesi Kültür Merkezi ve Yenice Gençlik Merkez’lerinde öğrenciler, okul dışında kalan zamanlarında buralarda vakit geçirip ders çalışıyorlar. Özellikle Millet Kıraathanesi Kitap Otağı’nda vakit geçirmeyi seven gençler burada kitap okuyup kaliteli vakit geçirirken aynı zamanda belediye tarafından ücretsiz ikram edilen çay ve içecek ikramlarından da faydalanıyorlar. 

Gençlik merkezlerinde vakit geçiren öğrenciler , ‘’ Okuldan artan boş zamanlarımızda gençlik merkezlerine gelip ders çalışıyoruz. Bize sağlanan imkanlarla burada kitap okuyup okuma alışkanlığımızı artırıyoruz. Bize bu imkanları sunan Eyyübiye Belediyesine ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ediyoruz’’ dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.