banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Gençler Veremle Savaşıyorlar



Şanlıurfa Gençlik  Hizmetleri ve Spor  İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi , Verem  Haftası nedeniyle  hastalığına karşı farkındalık oluşturmak için verem savaş dispanserine üyeleriyle ziyarette bulundu.
Bu ziyarette amaç, verem hastalığına karşı gençlere korunma yollarını öğretmek, verem hastalığının belirtilerinin neler olduğu hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamaktı. Üyeleriyle Şanlıurfa Verem savaş Birimi’ni ziyaret eden YGM üyeleri hastaneyi gezerek, hastane ve çalışma konusunda bilgi aldılar.
Birim doktoru sohbet eden gençler çeşitli sorular sorarak, hastalık, belirtileri ve tedavi yöntemleri hakkında bilgi aldılar.
Yenişehir gençlik merkezi müdürü Abdullah CANBEYLİ 2014 yılında da geçmiş yıllarda olduğu gibi gençlik merkezimizin bu tür sosyal ve kültürel faaliyetleri devam edecektir. Yenişehir Gençlik merkezi olarak gençlerin serbest zamanlarında bu tür faaliyetlerde bulunarak Gençlerin gelişmesini ve bilinçlenmesini sağlamak en büyük amacımızdır, dedi.
Şanlıurfa gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Ertuğrul YILDIZ: Verem Savaşı haftasında Yenişehir Gençlik merkezimizin gerçekleştirdiği bu etkinlik güzel düşünülmüş bir hareket. Amaç bu hastalık hakkında gençleri bilgilendirmek ve  korunma yollarını aşılamak, dolayısıyla sağlıklı kalmalarını sağlamaktır” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.