banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Gençler sabah namazında camide buluştu

 Camiler haftası münasebetiyle gençleri camiye kazandırmak amacıyla Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından “Ailemizi alalım sabah namazında beraber Şehrin kalbi camide buluşalım” sloganıyla Dergah Camiinde düzenlenen bir programda gençlerle camide buluştu.  

Gençlerin yoğunlukta olduğu sabah namazında ailelerin de yoğun ilgisi vardı. Kılınan namazdan sonra salâvatlar getirildi, dualar edildi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık,  camileri gençlerle şenlendirmek istediklerini ve insanların genç yaşta cami ile tanışması amaçladıklarını belirterek sabah namazına aileleriyle gelen genlere teşekkür etti. 

Namazdan sonra Genç Musiat tarafından aileleriyle sabah namazına gelen gençlere kahvaltı ve oyuncaklar verildi. (Sedat Kuşulay-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.