banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Gençler, Başkan Demirkol’a Minnettar

 Ders çalışan gençleri kütüphanelerde ziyaret eden Başkan Demirkol, “2015 yılından bu tarafa faaliyette olan bu gençlik merkezimizde, gece saat 12’ye kadar açık olan kütüphanelerimiz ve haftanın 7 günü hazırlık kursları verilmektedir” dedi.

Üniversiteye hazırlanan öğrenciler için ücretsiz hazırlık kurslarının verildiği ve gece saat 24’e kadar açık olan kütüphaneleri ile gençlere hizmet veren Haliliye Belediyesi Eğitim ve Gençlik Merkezi, gençlerin geleceğine yön veriyor. Bugüne kadar üniversite hayali bulunan yüzlerce öğrenciyi hayallerine kavuşturan Eğitim ve Gençlik Merkezini, Başkan Fevzi Demirkol’da gece saatlerinde ziyaret etti. Gecenin ilerleyen saatlerine rağmen ders çalışan gençler ile bir araya gelen Başkan Demirkol, gençler ile sohbet edip, tecrübelerini aktardı. Gençler de, kendilerine sağlanan bu imkandan dolayı Başkan Demirkol’a minnettar olduklarını ifade etti.
Ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Fevzi Demirkol, “Haliliye Belediyesi olarak 2015 yılında Bahçelievler’de açmış olduğumuz Eğitim ve Gençlik Merkezindeki kütüphaneler ile sınıflardaki gençlerimizle bir araya geldik. 2015 yılından bu tarafa faaliyette olan bu gençlik merkezimizde, gece saat 12’ye kadar açık olan kütüphanelerimiz ve haftanın 7 günü hazırlık kursları verilmektedir. Bu hususta gençlerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Fevzi Demirkol, açıklamalarının ardından merkezden ayrıldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.