banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

GENÇLER “ARAMIZDA ENGEL YOK” DEDİ

Her zaman anlamlı ve farklı projelere imza atan Yenişehir Gençlik Merkezi, engelli kardeşlerimizi yalnız bırakmadı.
“Aramızda Engel Yok” parolası ile yola çıkarak engellilerimizin engelsiz yaşama taleplerinin artması ve toplumun giderek bilinçlenmesine paralel olarak toplum hayatına katılmalarını kolaylaştırmak amacı ile gerçekleştirilen bu ziyaret onları ne kadar önemsediğimizi göstermektedir. Bu ziyaret, Engelli kardeşlerimize destek olarak onlara sahip çıkmak, engeli bulunan kardeşlerimize hayatın her alanında yardımcı olma amacı taşımaktadır.
Ziyaretten memnun olduğu gözlenen Bedensel Engelliler Derneği Başkanı İbrahim TAPŞIK :” Gençleri aramızda görmek güzel.Bu hareketinden ötürü Yenişehir Gençlik Merkezi  yönetimine  teşekkür ediyorum.Yakında açılacak olan Şanlıurfa Engelliler Kompleksinde gençleri yanımızda görmek bizleri sevindirecektir.Yenişehir gençlik Merkezinin çalışmalarını yakından takip ediyoruz kısa zamanda güzel şeyler yaptınız.Tebrik ediyoruz.” Diye konuştu.
Sıcak çayların ikram edildiği buluşmada dernek yetkilileri Yenişehir Gençlik Merkezine davet edildi.Onların etkinliklere icabet etmeleri konusunda her türlü desteğin ve yardımın yapılacağı vurgulandı..
Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah CANBEYLİ :”Engelli kardeşlerimizi toplum hayatının her boyutunda her etkinliğe katıp katkıda bulunabilmesine olanak sağlayarak onları topluma yararlı birer birey haline getirmeliyiz. YGM olarak güzel ve sıra dışı etkinliklere imza atıyoruz.Bu ziyaretimizde onlardan biri.Çalışmalarımız bu yönde devam edecek.”
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ ise:”Engelli kardeşlerimizi sadece yılın belli bir günü değil,  her zaman hatırlamak ve onları destekleme bilincini aşılamalıyız. Onlara bu toplumun bir parçası olduğunu hissettirmek, sağlıklı bireyler gibi onlara da verilen sorumluluklarla kendilerini iyi hissetmelerini sağlayabiliriz.Yenişehir Gençlik Merkezimiz bu konuda duyarlılık örneği sergilemiştir. Dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.