banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Genç kız direksiyon başında böyle sızdı

Bursada aşırı derecede alkol aldıktan sonra direksiyon başına geçen ve ehliyetsiz olduğu öğrenilen 18 yaşındaki genç kız, ağaca çarparak durabildi. Direksiyon başında sızan genç kızın alkol komasına girdiği belirlendi.

Edinilen bilgiye göre kaza, dün gece merkez Yıldırım ilçesi Teleferik Mahallesinde meydana geldi. Elif S. (18), gece birlikte alkol aldığı erkek arkadaşına ait otomobili kullanmak istedi.

Şahıs, kız arkadaşını kırmadı ve direksiyon başına geçmesine izin verdi. Ancak aşırı derecede alkollü olduğu belirtilen genç kız, Teleferike geldiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıktı. 16 GD 425 plakalı otomobilini durduramayan ve ilerlemeye devam eden Elif S., fren yerine gaza basınca ağaca çarparak durabildi.

KOMAYA GİRDİ

Kazanın ardından bayılan sürücü için olay yerine ambulans istendi. Olay yerine gelen 112 ekiplerinin ayıltamadığı genç kızın 132 promil alkollü olduğu ve komaya girdiği belirlendi. Yaralı genç kız Şevket Yılmaz Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza esnasında cadde üzerinde herhangi bir yayanın olmaması ise olası bir faciayı önledi.

OTOMOBİLDE 16 ADET BİRA ŞİŞESİ

Bu arada otomobilin içinde 16 adet bira şişesi bulunurken, kaza tutanağı tutmak isteyen polis, ruhsatının olmadığını öğrenince aracı otoparka çekti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.