banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Genç Girişimciler Sertifikalarını Aldılar

İşsizliğin önüne geçmek ve istihdamı yaratmak amacıyla Hilvan Belediyesi ile KOSGEB işbirliği ortaklığıyla düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitimi kursuna katılan toplam 120 kursiyere Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve KOSGEB Şanlıurfa Hizmet Merkez Müdürlüğü yetkilisi İdris Erkeksoy sertifikalarını verdi.

İş istihdamı yaratmak, kalifiye elemanların göçünü engellemek ve özellikle üretime dayalı iş imkanı sağlamak amacıyla verilen kurslarla bölgesel kalkınmanın hedeflendiğini ifade eden belediye başkanı Aslan Ali Bayık;

'Belediye olarak hükümetimiz tarafından sağlanan bu imkanı değerlendirdik. İnşallah yeni işyerlerinin açılmasıyla daha çok iş istihdamı sağlanır. İnsanlarımızın iş sahibi olma noktasında en çok biz seviniriz. Hayırlı ve uğurlu olsun' dedi.  

Ayrıca Hilvan Kaymakamlığı ve KOSGEB işbirliği ile aynı amaç doğrultusunda düzenlenen kursa katılan 60 kursiyere sertifikalarını veren Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay, 'Özel bir belge niteliği taşıyan bu sertifikalarla inşallah insanlarımız toplum ve iş hayatlarında başarılı olurlar.' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.