banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Genç Bakış Derneğinden kermes VİDEO


Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kermesi, dualar eşliğinde açılış kurdelesini kesen Celalettin Güvenç, kermesin hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için emek veren, gayret eden ve iyi okullarda okumaları için çaba gösteren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah yeni dönemde çok daha coşkulu ve iyi şartlarda daha büyük ve güzel faaliyetler yapma temennisiyle hayırlı olsun” dedi.
Açılış konuşmasının ardından kermesi gezen Celalettin Güvenç, ihtiyaç sahibi çocukların yararına satılan ürünlerin yer aldığı stantları ziyaret ederek, kermese katılanlarla sohbet etti.
Kermes çıkışında kermes hakkında açıklamada bulunan Celalettin Güvenç, “Kardeşlerimiz sosyal meselelere çok duyarlılar. Hemen hemen her gün bir aktivitede bulunuyorlar. Bugün burada genç bakış derneği önderliğinde bir kermes düzenlediler. Ben emeği geçen herkesi kutluyorum. Görüyorsunuz yoğun bir ilgi var” şeklinde konuştu.
Kore Gazisinin Cenaze Törenine Katıldı
Celalettin Güvenç, kermesin ardından tedavi gördüğü Malatya’da hayatını kaybeden Kore Gazisi Mustafa Tan Işık’ın cenaze törenine katıldı. Yusuf Paşa Camii’de kılınan Cenaze namazının ardından Kore Gazisi Mustafa Tan Işık, Bediüzzaman aile mezarlığında toprağa verilirken Celalettin Güvenç Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Hasan Aslan ve Gaziler ile Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz’a, dernek üyelerine, gazinin ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.