banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Gelinlik yerine kefen giydi VİDEO

 

Genç kadının düğün isteğine resmi nikahlı eşinin karşı çıktığı nedeniyle aralarını bozuk olduğu ifade edildi.
Şanlıurfa Karayolları 91. Bakım Şube Şefliğinde çalışan 27 yaşındaki Hülya Ege 13 Temmuz 2012 günü Şanlıurfa Belediyesi Evlendirme Dairesinde, 30 yaşındaki Uzman Çavuş İbrahim Ege ile resmi nikah kıyarak Düğünü ileriki bir tarihe bırakan çiften Uzman Çavuş İbrahim Ege görev yeri olan Şırnak’a giderken Hülya Ege ise memleketi Şanlıurfa’da kaldı.
Karayolları Şanlıurfa Şube Şefliğinde çalışan Hülya Ege iddiaya göre eşinden düğün yapmasını istedi. Uzman Çavuş İbrahim Ege resmi nikahlı eşinin bu isteğine karşı çıktı. Düğün  konusunda anlaşmazlığa düşen çift arasında geçimsizlik başladı. İbrahim Ege eşi ile konuşmak için görevli olduğu Şırnak’tan izinsiz olarak Şanlıurfa’ya geldi. Hülya Ege dün akşam mesai saati sonrası servisle Şair Nabi Mahallesindeki evine gitmek için yola çıktı. Urfa Lisesi yakınlarında servisten inen 27 yaşındaki genç kadın yaya olarak evine giderken Şair Nabi Mahallesi Köroğlu Caddesi üzerinde karşısına çıkan Uzman Çavuş eşi konuşmaya başladı. Eşinin Düğün yapılmasında ısrar etmesi üzerine aralarında tartışma çıktı. Bir anda öfkelenen İbrahim Ege üzerindeki tabanca ile eşi Hülya Ege’ye cadde ortasında kurşun yağdır. Kanlar içersinde yere yığılan genç kadın olay yerinde yaşamını yitirdi. Silah sesi üzerine bölgede devriye gezen olay yerine gitti. Çevredekilerin verdiği bilgiler doğrultusunda polis şüpheli uzman Çavuş’u olay yerinin birkaç yüz metre ilersinde silah ile birlikte yakalayarak göz altına aldı.
Eşinin tabancasından çıkan kurşunlara hedef olan 27 yaşındaki Hülya Ege cesedi ŞanlıurfaEmniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekiplerinin  olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Şanlıurfa Belediyesine ait cenaze aracıyla otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Cinayeti duyarak olay yerine gelen ve sinir krizi geçiren Hülya Ege’nin yakınlarını polis sakinleştirmeye çalıştı.
Uzman Çavuş İbrahim Ege’nin Emniyet Müdürlüğünde verdiği ifadesinde eşi ile aralarında şiddetli geçimsizlik olduğunu söylediği öğrenildi.
Şanlıurfa Araştırma ve Eğitim Hastanesinde yapılan otopsiden sonra Cenaze Şanlıurfa Yeni Aile mezarlığına getirildi.
Amca Mehmet Kutlu “Kocası yeğenimi daha önce sık sık tehtid ediyordu Şırnak’tan kaçıp kızı götürmek istemiş aralarında tartışmışlar çıkmış daha önce evlenip boşanmış resmi nikah yaptık ama düğün yapmadık bizim törenlerimizde düğün olmadan kız verilmez resmi nikahı tayini olsun diye yaptık birde rahat dolaşsınlar diye yaptık dedi. Kendisi düğünden önce kızı götürmek istemiş kız getmeyince kaçırmak istemiş buda olmayınca çekip vurmuş zaten sinirli halleri vardı dedi.”
Rahime Kutlu kızının cenazesinin arkasında ağıtlar yakarak” Gelinlik giydirmedik benim kızımın düğünü  gibi oluyor bak ne güzel düğün oldu bakın düğünüme ne kalabalık bir düğün gelinlik yerine kefen giydirdiler kızım kefen giydi dedi.”
Cenaze ikindi namazından sonra toprağa verildi.
Mustafa Bayar / Urfahaber24.com 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.