banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir

GELECEĞİN FUTBOLCULARI YETİŞİYOR

Karaköprü Belediyespor’un alt takımını ziyaret eden Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, takımın son durumu hakkında antrenörlerden bilgi aldı.

Futbolda başarılı olan gençleri alt kadroda eğiterek profesyonel anlamda top koşturan Karaköprü Belediyespor’a oyuncu olarak yetiştirilen sporcular geleceğe hazırlanıyorlar.

Karaköprü Belediyesi Faruk Çelik spor tesisinde Karaköprü Belediyespor’un alt yapı takımının antrenmanını izleyen Başkan Çiftçi, Karaköprü Belediyesi olarak gençlere çok önem verdiklerini belirtti.

Başkan Çiftçi, “İlçemizde yaşayan tüm çocuklarımıza sporun her branşında hizmet veriyoruz. Bugün alt takımımızın antrenmanını izlemek için geldik. Gerçekten çok disiplinli bir şekilde yoğun bir mesai harcanarak gençlerimizin yetenekleri futbol anlamında ortaya çıkıyor” dedi.  

BAŞKAN ÇİFTÇİ, ‘GENÇLERE SAHİP ÇIKIYORUZ’

Karaköprü Belediyesinin gençlere sahip çıktığının altını çizen Başkan Çiftçi, “Karaköprü Belediyesinin yaptığı güzel projelerle gençlere sahip çıktığını görüyoruz. Alt takımımız U 17 liginde oynadığı ilk 4 maçında sahadan galibiyet aldı. Hocalarımız gerçekten çok güzel işler yaptı.  Gerçekten sporla ilgilenen gençlerimizin enerjilerini bu alana sarf etmeleri, beyin olarak, ruh olarak topluma hazır hale getirilmesi önemlidir. Bizde bu noktayı bildiğimizden dolayı gençlerimizle tamamen ilgileniyoruz. Karaköprü gençliğinin emin adımlarla ileriye doğru gidiyor, Emeği geçen tüm arkadaşları bu güzel çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.