banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Geçmişine Sahip Çıkmayan Geleceğine de Sahip Çıkamaz


Bayram öncesinde aile mezarlığında başlatılan temizlik çalışmasında, belediyenin temizlik işlerine ait personelin dışında diğer birim sorumluları da çalışmalara katılarak katkı sağladı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren personeliyle birlikte aile mezarlığındaki temizlik çalışmalarına katışan belediye başkanı Aslan Ali Bayık, "Geçmişine sahip çıkmayan geleceğe de sahip çıkamaz" dedi.

Bayık;
İlçe genelinde rutin olarak devam ettirdiğimiz temizlik çalışmalarımıza periyodik olarak yaptığımız aile mezarlığında devam ettiriyoruz. Sabahın erken saatlerinden itibaren belediyemizin bütün birim amirleri ile birlikte bayram öncesi aile mezarlığımızı temizleme çalışmasına katılan arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Şimdiden bütün İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum. İnşallah hayırlara vesile olur" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.