banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Geçikme için Esnaftan Özür Diledi

 Uzun bir süreden beri yapımı devam eden Şanlıurfa Doğumevi caddesindeki Kanalizasyon yenilemeleri nihayet bitirildi.
Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Su ve Kanal İşleri(ŞUSKİ) Müdürlüğü’nce Bağlarbaşı Mahallesi ve Doğumevi Caddesi’nde devam eden alt ve üstyapı çalışmaları hakkında bilgi verdi.
      Doğumevi Caddesinde yağmursuyu drenaj şebekesinin yanı sıra eskiyen kanalizasyon hatlarında birer birer yenilendiğine dikkat çeken Fakıbaba, bölgede yürütülen çalışmalar sırasında esnafın ve mahalle sakinlerinin biraz daha sağduyulu davranması gerektiğini söyleyerek, halktan ve esnaftan gelen tepkilere cevap verdi.

      Çalışmaların ağır ilerlediği yönündeki iddialara da yanıt veren Başkan Fakıbaba, “Doğumevi Caddesi’nde sadece üst yapı değil altyapıda da önemli hizmetler yapıyoruz. Yağmursuyu drenaj şebekesinin yanı sıra bölgede eskiyen kanalizasyon hatlarını da yeniliyoruz. Bunlar tabii ki çok zaman alıyor. Hemen isteyince olan çalışmalar değil. Biz Doğumevi Caddesi’nde çalışmalara başlarken kanalizasyonda böyle bir sorunun yaşanacağını tahmin etmiyorduk. Ancak baktık ki kanal boruları çok eskimiş mecburen onları değiştirdik. Biz esnaflarımızdan özür diliyoruz. Ancak bölgede yürütülen çalışmalar oranın yıllarca ihtiyacına cevap verecek çalışmalar. Bu bağlamda esnaflarımız biraz daha sağduyulu davransınlar, umarım bu kışı çok daha rahat geçirecekler” dedi. 
     


www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.