banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Gazze'de şehit sayısı 311'e yükseldi


Gazze'de saldırıların başladığı 7 Temmuz'dan bu yana şehit olan Filistinliler'in sayısı 311'e çıktı; yaralıların sayısı ise 2 bin 200'e ulaştı.

 İsrail'in başlattığı kara operasyonunda hayatını kaybeden Gazzelilerin sayısı 63'e çıktı. Gazze'de saldırıların başladığı 7 Temmuz'dan bu yana ise 311 Filistinli şehit oldu; 2 bin 200 kişi yaralandı. 

İsrail'in, Gazze’ye havadan, karadan ve denizden düzenlediği saldırılarda dün gece ve bu sabah 36 Filistinlinin daha hayatını kaybettiği bildirildi.

Gazze'deki Filistin Hükümeti Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, yaptığı açıklamada, İsrail'in Gazze'nin farklı bölgelerine gece ve bu sabah düzenlediği saldırılarda 36 kişinin hayatını kaybettiğini, çok sayıda kişinin de yaralandığını söyledi. Böylece kara operasyonunun başlangıcından bu yana hayatını kaybedenlerin sayısı 63'ü buldu. Bu rakamlarla birlikte, İsrail'in 11 gündür sürdürdüğü "Koruyucu Hat" operasyonunda Gazze’de toplam ölüm sayısı 311'e yükseldi, yaralıların sayısı ise 2 bin 200'e ulaştı.

 

Öte yandan, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki çatışmalarda bir İsrail askerinin öldüğü, 2 askerin de yaralandığı öğrenildi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.