banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Gaziantep'teki olaylarda 1 polis yaralandı

Gaziantep’te, son günlerde tırmanan saldırıları protesto etmek amacıyla toplanan kalabalık bir grup ile PKK yandaşları arasında çıkan gerginlikte PKK yandaşları tarafından ateşlendiği iddia edilen tüfekten çıkan saçma ile 1 polis yaralandı.

Kalabalık grup daha sonra HDP Şahinbey İlçe başkanlığına yürümek istedi. Bu arada Beybahçe Mahallesi'nde bulunan parti binası yakınlarında toplanan PKK yandaşları yüzlerini maskeyle gizleyerek çöp konteynerlerini devirip ateşe verdi.

Tüm engellemelere rağmen karşı karşıya gelen gruplar arasında çıkan gerginlikte yüzlerinin maske ile gizleyen PKK yandaşları tarafından tüfekle ateş açıldı. Açılan ateşte tüfekten çıkan saçmanın bacağına isabet ettiği polis memuru Fatih Y. Yaralandı.

Yaralı polis Fatih Y. özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, bölgeye çok sayıda çevik kuvvet ekibi ile zırhlı araç sevk edildi. Polis kalabalık grubu TOMA’lardan sıktığı tazyikli su ile havaya ateş açarak dağıttı.

Hastanede tedavisi süren polis Fatih Y.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, bölgede güvenlik önlemleri artırıldı. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.