banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Gaziantep'teki dondurucu soğuk kar yağışıyla beraber kırıldı

Gaziantep’te sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı kenti beyaza bürürken, sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı, akşama doğru etkisini iyice arttırdı. Cuma gününden itibaren etkili olan soğuk havanın etkisi ise kar yağışı ile etkisini azda olsa azalttı.

Kar yağışının hafta sonuna kadar devam etmesi beklenirken, bekledikleri karın yağdığını dile getiren Gaziantepliler, kar yağışı ile azda olsa kentte etkili olan soğuk havanın etkisinin azaldığını dile getirdiler.

İş dönüşü araçları ile evlerine gitmek isteyen vatandaşlar, kar yağışı sonrası kayganlaşan yollarda zor anlar yaşarken, araçların kayması sonucunda yer yer hafif hasarlı kazaları meydana geldi. Kentin bazı noktalarında trafikte yoğunluk yaşanırken, araçlarını bulundukları yerden çıkaramayan sürücüler ise toplu taşıma araçlarını tercih etti.

Şehirlerarası yollarda ulaşımda aksaklıklar yaşanmaması için ekipler çalışmalarını yoğunlaştırdı. Hava sıcaklığının sıfırın altında 10 derece olarak ölçüldüğü kentte, gün boyu ve yarın da kar yağışının devam etmesi bekleniyor.

Yoğun kar yağışı nedeniyle trafikte sürücüler zor anlar yaşarken, araçlarına zincir takmayan sürücüler trafikte zor anlar yaşadı.

Öte yandan, Gaziantep’te yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim ve öğretime de bir gün ara verilirken, yetkililer, özellikle sürücülerin kesinlikle zincirsiz yola çıkmamaları hususunda uyarılarda bulundu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.