banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Gaziantep'te yeni yapılan konutlar satışa sunulacak

Gaziantep, Şahinbey Belediyesi tarafından Perilikaya Mahallesi’nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm kapsamında yapılan Perilikaya Konutları tamamlandı.

Konut alanında incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konutların Aralık ayı içerisinde satışa sunulacağını söyledi.

Konutların şehir görünümüne estetik kattığını ifade eden Tahmazoğlu, “Perilikaya Kavşağımızda Belediye olarak kentsel dönüşüm çalışması yaptık. Burada yıktığımız evlerin yerine yapılan Perilikaya Konutları tamamlandı. Konutlarımızın kavşağa bakan tarafını da parka dönüştürdük. 179 dairenin yer aldığı konutların satışına inşallah aralık ayı içerisinde başlıyoruz.” diye konuştu.

Perilikaya Konutları’nın çok yüksek katlı olmadığını belirten Tahmazoğlu, “Bu konutları 6 katlı olarak planladık ve meyilden dolayı teraslı evlerimiz çıktı. Oldukça güzel oldu, şık oldu Gaziantep’e yakıştı. Özellikle şehrimizin havaalanı girişinde gelen misafirlerimizi güzel konutlarla karşılamamız, şehrimizin görünümü açısından da büyük bir önem arz ediyor. Biz de şehir estetiğinde de dikkat ediyoruz. Şu anda çevre düzenlemesi yapılan konutlarımız 1 ay içerisinde satışa hazır hale gelecek. Konutlarımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.