banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Gaziantep'te yeğen dehşet saçtı: 3 ölü 2 yaralı

Gaziantep’te iki akraba aile arasında çocukların oyun tartışması nedeniyle çıktığı öne sürülen kavgada aynı aileden 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi ise ağır yaralandı. 3 kişinin ölümüne, 2 kişinin yaralanmasına neden olan zanlının silahlı saldırıya uğrayan ailenin yeğeni ve aynı zamanda eniştesi olduğu iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, dün gece geç saatlerde merkez Şehitkâmil ilçesi Atalar Kısal Mahallesinde meydana gelen olayda dayı Ahmet H. (61) ile yeğeni Fikret A. arasında çocukların oyun tartışması nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Fikret A. yanında bulunan silahı ile dayısı Ahmet H.’ye ateş etti.

Silah sesleri üzerine dışarı çıkan Ahmet H’nin çocukları Cevdet H. (35) ve Şahin H. (38) kardeşler de silahtan çıkan kurşunların hedefi oldu. Öfkesi dinmeyen Fikret A, olay yerinden kaçarak saklanan dayısının çocukları Fikret H. (14) ile 13 yaşındaki kardeşi Oktay H’nin kafasına ateş etti.

Aynı aileden 5 kişiyi vuran Fikret A. olay yerinden kaçarken, ağır yaralanan baba ve oğulları ise yakınları tarafından özel araçlarla kentteki çeşitli hastanelere götürüldü. Kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan baba Ahmet H. ile çocukları Cevdet H. ve 14 yaşındaki Fikret H. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Durumları ağır olan Oktay H. ve Şahin H. kardeşlerin hastanedeki tedavileri devam ederken, olay yerinde yapılan incelemede çok sayıda mermi bulundu.  

Yaşanan olay nedeniyle jandarma tarafından mahallede geniş güvenlik önlemleri alınırken, hayatını kaybedenlerin cesetleri ise Gaziantep Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Olayı duyan ailenin yakınları sabah saatlerinden itibaren Adli Tıp Kurumu önünde cenazelerin teslim edilmesini bekliyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, olay yerinden kaçan Fikret A’nın yakalandığı öğrenildi.   (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.