banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Beyaz Saray

Gaziantep'te yaşlı kadın dumandan zehirlenerek öldü

Gaziantep’te eşi vefat ettikten sonra evde yalnız yaşayan 91 yaşındaki Hatice Uğur’un yanan buzdolabı kablosundan çıkan dumandan zehirlenerek öldüğü iddia edildi.

Gaziantep’in merkez Şahinbey ilçesi Kozluca Mahallesinde Übeydullah Sokak 25 nolu evde yalnız yaşayan ve bakıma muhtaç olduğu belirtilen 91 yaşındaki Hatice Uğur, evinde ölü bulundu. Yaşlı kadının evde buzdolabının kablosunun yanması sonucu çıkan dumandan zehirlenerek öldüğü öne sürüldü.

İddialara göre, Hatice Uğur’un evinde buzdolabının kablosu bilinmeyen bir nedenden dolayı yandı. Dumandan zehirlenerek öldüğü öne sürülen yaşlı kadının cesedi, sabah saatlerinde eve gelen bir yakını tarafından bulundu.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından gece öldüğü belirlenen yaşlı kadının cesedi, otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Olay yeri inceleme ekipleri, cesedinin bulunduğu evde inceleme yaparken, yaşlı kadının ismi henüz öğrenilemeyen bir bakıcısının olduğu ve bakıcının olayın yaşandığı gün hastanede yatan çocuğundan dolayı yaşlı kadının eve gitmediği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.