banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Gaziantep'te tekstil atölyesinde yangın

Gaziantep’te 2 katlı bir binanın en üst katında tekstil üretimi yapan bir işyerinde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın paniğe neden oldu. Çıkan yangında herhangi bir can kaybı olmazken,  maddi hasar meydana geldi.

Yangın, sabah saatlerinde merkez Şahinbey ilçesine bağlı Ünaldı Bozoklar mahallesindeki iki katlı bir iş hanının en üst katındaki tekstil atölyesinde meydana geldi. Yangına ilk müdahale işyeri çalışanları ile çevre sakinleri tarafından yapılırken, alevler kısa sürede tüm atölyeyi sardı.

Yangının büyümesi üzerine haber verilmesiyle  gelen itfaiye   polis ekipleri çevrede toplanan vatandaşları olay yerinden uzaklaştırırken, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın bir saatte söndürülebildi.   

Yangın sonucu işyerinde bulunan tekstil makineleri ve ürünleri tamamen yanarak kül olurken, işyeri kullanılamaz hale geldi.

Olay yerinde inceleme yapan itfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini araştırırken, yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.