banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Gaziantep'te soba zehirlenmesi: 2 ölü

Gaziantep’in Araban İlçesi Gökçepayam Köyü'nde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen yaşlı çift hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Gaziantep'in Araban İlçesi Gökçepayam Köyü'nde oturan yaşlı çiftin, dün gece kömür sobasını yaktıktan sonra uyudukları, sabah saatlerinde evden ses gelmemesi üzerine yaşlı çiftin kapısını çalan komşularının, yanıt alamamaları üzerine şüphelenerek durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdikleri ileri sürüldü.  

İhbar üzerine gelen Jandarma ekiplerinin, girdikleri evde Eyyüp Karaca (75) eşi Fatma Karaca’nın (73) yatakta cansız bedenleri ile karşılaştı.

Yapılan incelemelerde yaşlı çiftin sobadan sızan gazdan zehirlenerek öldüğü belirtildi. Eyyüp Karaca ve eşi Fatma Karaca’nın cesetleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldığı bildirildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.