banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Gaziantep'te servisçiler PKK saldırılarını kınadı

PKK saldırılarını kınamak için Gaziantep’te servis şoförleri bir araya geldi. PKK’nin saldırılarını kınayan servis şoförleri araçlarıyla konvoy oluşturup yaşanan saldırıları protesto etti.

Gaziantep İstasyon meydanında toplanan servis şoförleri adına açıklama yapan Gaziantep Servis Araçları İşletmecileri Odası Başkanı İsmet Özcan, silahların bir an önce susmasını, ülkede barış ve huzurun hâkim olmasını istediklerini söyledi.

Son günlerde çıkan çatışmada hayatını kaybeden asker, polis ve sivil vatandaşlara rahmet okuyarak ölümlerin biran önce durdurulması temennisinde bulunan Özcan, “Bu ülkenin huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yoktur. Kirli mihrakların saldırıları karşısında birlik ve beraberliğimizi korumalıyız.” ifadelerini kullandı.

PKK’nın saldırılarını telin etmek için toplandıklarını belirten Servis şoförleri ise, “Bu olayları esef ve şiddetle kınıyoruz. Hiçbir askerimize, polisimize ve vatandaşımıza zarar gelmesini istemiyoruz. İnsanlarımıza yazık. Her kim olursa olsun bu insanlara yazık. Bir an önce bu olaylar durdurulsun.” şeklinde konuştular.

Servis şoförleri daha sonra araçlarıyla konvoy oluşturarak şehir içinde tur attı. Konvoy sonrasında servisçiler olaysız bir şekilde dağıldı.  (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.