banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Gaziantep'te Selçuklu Gençlik Merkezi hizmete açıldı

Şahinbey Belediyesi tarafından, 75.Yıl, Çağdaş, Yeşilevler ve Bülbülzade Mahallelerinin birleştiği noktada yaptırılan Selçuklu Gençlik Merkezi, düzenlenen törenle açıldı.

Tesisin açılış törenine, AK Parti Genel sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül,  Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Gençlik merkezinin açılışında bir konuşma yapan AK Parti Genel sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, “Bizim başka Türkiye’miz yok, bizim başka Gaziantep’imiz yok. Gaziantep’imizi, Şahinbey’imizi daha iyi yerlere getirmek için belediyelerimizle, hükümetlerimizle canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Ne mutlu ki çocuklarımızı, kardeşlerimizi böyle güvenilir yerde, gençlik merkezinde siz değerli anneler huzur içerisinde, güven içerisinde gönderebileceksiniz.  Bu gençler geleceğin mimarı olacak gençler.”dedi.

Gençleri kahve köşelerinde, kötü arkadaşlar peşinde gezme yerine, bilim merkezlerinde görmek istediklerini belirten Gül,  “Bakın geçen hafta  Türkiye’den bir bilim adamı Aziz Sancar, Nobel ödülü aldı. Mardin’in bir köyünde ücra bir yerinde yetişmiş ama, bu ülkenin imkânlarıyla okullarında yetişmiş birisi Nobel ödülü almaya hak kazandı. İnanıyorum ki yıllar geçecek bu gençlik merkezlerinde yetişen gençler, Türkiye’ye çok büyük hizmetler edecek. Gençlerimiz kahve köşelerinde değil, kötü arkadaş peşinde değil burada bilimin, irfanın peşinde olacaklar. Geleneklerini, tarihlerini en güzel şekilde öğrenecekler.”ifadelerini kullandı.

Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ise konuşmasında, tesisin mimari yapısıyla ismini hak eden güzel bir yapı olduğunu belirterek, “Açılışını yaptığımız her projede şunu görüyoruz ki, her proje yeni bir tecrübe, hep daha güzel işleri bitiriyor, daha güzel işleri yapıyorlar. İnsanlarımız her şeyin en güzeline layık. Bizim hemşerilerimiz, bizim memleketimiz daha da güzel hizmetlere layık. Eğer istikrar içerisinde gidebilir, geleceğimizi görebilirsek, daha iyi hizmetlere hep birlikte imza atarız inşallah. Bu hizmette emeği geçen tüm arkadaşlarıma, mühendislere, işçi kardeşlerime hepsine teşekkür ediyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”diye konuştu.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise konuşmasında, sosyal tesis hakkında bilgi verdikten sonra, çalışmalarının devam edeceğini aktardı.

Konuşmaların ardından vatandaşlarla birlikte tesisin açılışı gerçekleştirilirken, açılış sonrasında protokol üyeleri tesisi gezerek buradaki çocuklar ve vatandaşlarla sohbet etti.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.