banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Gaziantep'te seçim güvenliği toplantısı yapıldı

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya başkanlığında yapılan il seçim güvenliği toplantısına,  Vali Yardımcısı Mehmet Tevfik Emre, İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı ile İlçe Jandarma ve Polis Karakol Amirleri katıldı.

İl seçim güvenliği toplantısında Gaziantep’te uygulanacak seçim tedbirleri belirlenirken, toplantıda jandarma ve polis sorumluluk bölgelerinde alınan tedbirlere ilgili sunumlar yapıldı.

Sunumların ardından bir değerlendirme yapan Vali Yerlikaya, “1 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilecek 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Seçimlerin tüm yurdumuzda sulh ve selamet içerisinde gerçekleştirilmesi, vatandaşımızın hür iradesinin en iyi şekilde sandığa yansıtılması temel arzumuzdur.” dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu İçişleri Bakanı Selami Altınok önderliğinde bölgedeki 9 ilin vali, il jandarma komutanı ve il emniyet müdürlerinin iştirakleriyle bölge seçim güvenliği toplantısı yapıldığını hatırlatan Yerlikaya, “Bölge toplantısında alınan kararlara uygun olarak propaganda süreci, seçim günü ve seçim sonrası uygulanacak tüm tedbirleri bugün burada, detaylarıyla görüştük. Aynı şekilde Kaymakamlarımız da ilçelerde seçim güvenliği toplantıları yaparak, gerek tedbirleri alacaklar.” ifadelerini kullandı. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.