banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Suriye PKK

Gaziantep'te sahte bal baskını

Gaziantep’te sahte çam balı üretildiği ihbarı alan zabıta ekipleri, Gatem Sanayi Sitesi’nde bir iş yerine baskın düzenledi. Baskında yaklaşık 7 bin kilogram sahte çam balı ele geçirildi. Gıda Tarım ve Hayvancılık il Müdürlüğü ekipleri tarafından, sahte çam balından numuneler alınarak incelenmek üzere laboratuara gönderildi.

Alınan ihbar üzerine bir işyerinde sahte çam balı olduğu bilgisine ulaşan Zabıta ekipleri, polis ekipleriyle birlikte isimi öğrenilemeyen bir şahsın çalıştırdığı iş yerine operasyon düzenledi. İşyerinde inceleme başlatan Zabıta ve polis ekipleri, ürün bandrolü bulunmayan 18 kiloluk 400 teneke sahte çam balı ele geçirdi.

Genellikte kozmetik ürünlerinde kullanılan çam balının sahte olup olmadığının araştırılması için, olay yerine gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri, el konulan sahte çam balından numuneler alarak, incelemek üzere laboratuara gönderdi. El konulan sahte çam balı da tenekeler halinde araçlara konulup zabıta ekiplerince götürüldü. , işyeri ise kapatıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)






Anahtar Kelimeler:
GaziantepSahte Bal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.