banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Birecik

Gaziantep'te makine ikmal sanayi tesisi törenle açıldı

Şehitkâmil Belediyesi tarafından Aydınlar Mahallesi’nde inşa edilen makine ikmal sanayi tesisi    düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine,   Gaziantep Milletvekillileri,   Bursa Milletvekili Bennur Karaburun Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkâmil Belediye Başkan Yardımcıları, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, HÜDA PAR Şahinbey İlçe Başkanı Orhan Harat, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci,  kurum yetkilileri, Belediye çalışanları ve davetliler katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşa daha etkin ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Makine ikmal sanayi binasının yapımının 7 ayda tamamlandığını belirten Fadıloğlu, binanın 25 bin metrekare alan üzerinde inşa edildiğini ve 5 bin 500 metrekare kapalı alana sahip olduğunu söyledi.

Binanın özellikle Fen İşleri Müdürlüğü için planlandığını belirten Fadıloğlu, Belediye olarak her birimin kendi ihtiyaç konusu olan alanda beraber çalışmasını planladıklarını kaydetti.

Makine ikmal sanayi binası içerisinde yer alan bölümleri ile ilgili de bilgi veren Fadıloğlu, “25 bin metrekare alan üzerinde yapımı tamamlanan, makine ikmal sanayi tesisinin içerisinde,  yemekhane, personel giyinme ve soyunma odası, araç bakım atölyeleri, tamirhane, makas atölyesi, kaporta, benzin pompası, araç elektrik odası, lastik söküm ve takım birimi, boya atölyesi, yedek parça deposu, malzeme deposu, yanıcı ve patlayıcı malzeme deposu, araç yağlama ve yıkama birimi ve arşiv gibi alanları mevcuttur.”dedi.

Daha sonra konuşmasını yapmak için kürsüye gelen Gaziantep Milletvekilli Nejat Koçer is,e Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı makine ikmal sanayi binasının Gaziantep ve Şehitkâmil İlçesine yakışır bir bina olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından tesis fuar alanına geçen protokol, kurdeleyi keserek makine ikmal sanayi tesisinin açılışını gerçekleştirdi.

Açılışın ardından tesis içerisinde bulunan bölümler gezilerek bölümler hakkında bilgi alındı.

Öte yandan, açılış öncesi Şehitkâmil Belediyesi bünyesindeki  kızlı-erkekli Halk Oyunu Ekibinin halay çekerek gösteri yapması, kimi katılımcıların tepkisine yol açtı.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.