banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Gaziantep'te kuyumcu soygununda çatışma:3 yaralı

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde kuyumcu dükkanını soymaya çalışan yüzleri maskeli 4 soyguncuya,  silahı ile karşı koyan kuyumcu arasında çıkan silahlı çatışmada kuyumcu ile 2 soyguncu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Şehitkamil ilçesi Karacaoğlan mahallesi üzerinde meydana geldi. Yüzleri maskeli 4 kişi Vahdet Demir'e (35) ait kuyumcu dükkanına girerek, ellerindeki silah zoruyla altınları istedi. Soyguncuları püskürtmek isteyen Demir, soygunculara av tüfeğiyle ateş açarak karşılık verdi.

Soyguncuların da Demir’e silahları ile karşılık vermesi üzerine kuyumcu Demir  M.K. ile ismi öğrenilemeyen soyguncular yaralandı. Arkadaşlarının yaralandığını gören soygunculardan diğer ikisi ise olay yerinden kaçtı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla yaralılar hastanelere kaldırılırken, kaçan soyguncuların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay yerinde inceleme yapan polis, çok sayıda boş kovana rastlarken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kuyumcu kardeşi de soyguncular tarafından öldürülmüştü

Öte yandan, işyeri soyulmaya çalışılan ve yaralanan Vahdettin Demir’in, 14 Eylül’de yüzlerini maske ile gizleyen 3 kişi tarafından pompalı tüfekle yaralandıktan sonra 50 bin TL değerinde altınları çalınan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Şahin Demir’in ağabeyi olduğu öğrenildi.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.