banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Gaziantep'te kuyumcu soygunu

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde Suriyeli bir kişiye ait kuyumcu dükkanına silahla giren yüzleri maskeli 2 kişi kuyumcuyu silahla tehdit ederek vitrinde bulunan 35 adet küpe altını çalarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Düztepe Saçaklı Mahallesi'nde Özdemirbey Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, Suriyeli Mustafa Sebsebi'nin işlettiği kuyumcuya silahlı ve maskeli 2 kişi geldi. Sebsebi’yi silahla tehdit eden henüz kimlikleri belirlenemeyen 2 kişi vitrinde bulunan 35 adet küpe altını alarak kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, güvenlik kamerası bulunmayan kuyumcu dükkanında inceleme yapıldı.

Kuyumcu dükkanında yapılan incelemenin ardından Suriyeli kuyumcu ve çevredekilerin verdiği bilgiler doğrultusunda altınları alarak kaçan hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.