banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Gaziantep'te Kurban Bayramı öncesi camilerde temizleniyor

Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçedeki camilerde temizlik çalışması başlattı.

Çalışmalar kapsamında ilçe genelindeki camilerin tamamı düzenli bir program dâhilinde görevli ekipler tarafından temizleniyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçe genelindeki camilerin düzenli olarak temizlendiğini belirterek, Kurban Bayramı öncesinde de temizleme işlerinin devam ettiğini söyledi.

Vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ibadet edebilmeleri için düzenli olarak camilerde iç ve dış mekân temizliği yaptıklarını belirten Tahmazoğlu, “Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Kurban Bayramı öncesinde de temizlik işlerine devam ediyor. 3 cami temizlik ekibi ile ilçe genelindeki camilerin tamamını düzenli bir program dâhilinde temizleyen ekipler, camilerdeki halıları yıkayarak ibadetlerin daha nezih ortamlarda yapılmasını sağlıyor.”dedi.

İlçedeki cadde ve sokakların düzenli olarak temizlendiğini, bununla birlikte cami temizliklerinin de düzenli olarak yapıldığını belirten Tahmazoğlu, “Şahinbey Belediyesi olarak camilerimizin temizliğini yapıyoruz. Mutlaka her 15 günde bir camilerimize girerek genel temizliğini yapıyoruz. Otomatik yıkama makineleri cami halılarımızın tamamını mutlaka yıkıyoruz. Mübarek Kurban Bayramı öncesi bütün camilerimizi temizliyoruz. Böylelikle vatandaşlarımızın çok daha nezih ve temiz bir ortamda ibadet etmesini sağlayacağız.” ifadelerini kullandı.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.